2018.02.23-25

Két nap, amikor a Gasztro-falu szellemiségében, a Furmint fajtaborok kíséretével bemutatjuk a Balaton-Felvidék gasztronómiáját.

 

A konferencián résztvevő borászok elhozzák legszebb furmintjaikat, hogy a szakmai értekezlet után bemutassák őket a “Nagyközönségnek”.

A programban lesznek tematikus kóstolók, beszélgetések, sajtmustra, ültetett borvacsora, élő zene és fotókiállítás.

Az eseményt a Gasztrofalu-Köveskál baráti társaság szervezi, a helyszínek a Pálffy Pince, a Káli Art Inn, a Kővirág Étterem, a Káli Kövek pince és a MI a kő étterem.

A program fővédnöke Pálffy Gyula

A két napos programra szállást a Kővirág, a Káli Art Inn és a MI a Kő kínál.

Az programokra egyedi regisztráció és jegyváltás szükséges!